Opis
Uporaba je vsestranska. Primerno za Cake popse (tako imenovane baked lizike, po peki se biskvit oblikuje v različne oblike, ki jih nataknemo na palčke in dodatno okrasimo z različnimi čokoladnimi prelivi ali glazurami in posipi), čokoladne lizike, sadje v čokoladi.
Uporaba:
Paličico pomočite v stopljeno čokolado in vstavite v pripravljen Cake pop. Pustite v hladilniku 10 minut. Nato potopite Cake pop v stopljeno čokolado ali drugo glazuro in po potrebi okrasite.
Čokolado/sladkor stopimo in vlijemo v model. Na vlito čokolado položimo palčko in rahlo pritisnemo, da se palčka zarije v čokolado ali sladkor. Postavite v hladilnik in ko se strdi, odstranite končano liziko iz kalupa.
Lahko se uporablja tudi za različne piškote, s tem da palčko vstavimo DO po peki.
NI PRIMERNO ZA UPORABO V PEČICO.
Material: utrjen papir
Dolžina: 16 cm
Kosov: 35
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.