Opis
PME Petal Puder tylo se uporablja za strjevanje fondanta in marcipana ter za utrjevanje za namene modeliranja. Popoln je za figure, rože z obrobami, ki stojijo ali na primer za pokončne postavitve črk ali številk na vaši torti.
Priprava: Za 500 gramov marcipana ali fondanta potrebujete približno 2 čajni žlički CMC. Prašek dobro vmešajte v fondant in pustite počivati vsaj 2 uri (prepričajte se, da je pasta nepredušno zavita). Po tem bo dobro za gnetenje in popolno za oblikovanje. Po modeliranju bo postal bolj čvrst. Mešanica s fondantom se običajno imenuje pasta za modeliranje.
Namig: prah iz cvetnih listov lahko uporabite tudi za pripravo jedilnega lepila. Tylo zmešajte z nekaj vode. Pustite to snov počivati vsaj 1 uro, preden jo uporabite. Domače lepilo ima krajši rok trajanja.
Sestavine: Natrijeva karboksimetilceluloza (CMC), emulgator: E466.
Primerno za vegetarijance
Pakirano v plastičnem kozarcu z možnostjo ponovnega zapiranja.
Neto vsebina: 55 g
Hranilne vrednosti na 100g izdelka:
| energija | 680kJ, 163kcal |
|---|---|
| maščobe | 0 g |
| od tega nasičene maščobe | 0 g |
| ogljikovi hidrati | 0 g |
| od tega sladkorji | 0 g |
| beljakovine | 0 g |
| sol | 9,0 g |











Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.